Výjimečná doba si žádá výjimečnou dovolenou

Poslední rok, vlastně už dva roky, nám přinesl řadu změn a nepříjemných zážitků. Ale i to zlé je pro něco dobré. Po 16 letech jsme poprvé museli přerušit každoroční společnou dovolenou rodin nadace. Právě týdenní pobyt v okruhu blízkých přátel, kteří sdílí stejný osud, je nabíjel pro další rutinní měsíce práce, školy, povinností. V roce 2020 jsme nemohli vyjet do Itálie, na nové místo, na které se všichni těšili. I letos ještě před měsícem to vypadalo, že nebude reálné uspořádat dovolenou pro téměř 60 osob nikde, ani v cizině, ani v Čechách.

Nakonec se nám podařilo shodou náhod zajistit pobyt v hotelu AQUAPALACE v Čestlicích u Prahy, včetně neomezeného vstupu do Aquaparku! 21 tobogánů a nejdelší skluzavka v ČR, umělé vlnobití, bazény pro malé i velké, uvnitř i venku, to vše bude čekat na naše dětičky, aby se vyřádily celý týden ve vodě. Navíc vyrazíme opět na výlety po krásách českých, naplánovanou návštěvu máme na hrad Karlštejn, do pražské ZOO, procházku do Průhonického parku, Dendrologické zahrady nebo jen nákupy v pěší vzdálenosti po různých obchodech, vše podle aktuálního počasí a přání rodin. Moc se těšíme, že si to tam užijí! Za to děkujeme všem partnerům a podporovatelům Nadace Truck HELP a SolBusu, který s námi půl týdne stráví a na výlety nás autobusem odveze, jupí!

Ať žije Černá Perla. Děkujeme!

Výjimečná doba si žádá výjimečnou dovolenou