Přežili, ale přišli o všechno

Tomáš Hříbek, vedoucí provozu na Moravě a strojvedoucí v Arrivěse ženou a dvěma syny ve věku 3 a 1 rok, bydleli v Hruškách na Moravě. Domek opravovali několik let, rekonstrukce byla konečně dokončena. A pak se jim během pár minut obrátil život vzhůru nohama. Silný vítr jim vzal střechu, zničil fasádu, vstupní vrata a kompletně zdemoloval podkroví a vše co v něm bylo. Protože tornádo řádilo celou svou silou, dům je bez oken a déšť dokončil dílo zkázy a podmáčel nábytek v celém domě. A auto? To stálo zaparkované v době větru na ulici a je zdemolované. Aby toho nebylo málo, tak dům Tomášovo rodičů je po ničivém tornádu určen k demolici.

Společnost Arriva nás požádala o zprostředkování veřejné sbírky, založili jsme tedy hned v pátek transparentní účet, zdarma a bez poplatků u Fio banky, tudíž veškeré vybrané peníze půjdou pouze této rodině. Primárně je tento účet založen pro podporu od kolegů pana Hříbka, pokud chcete  pomoct ale i vy, můžete zaslat svoji částku na tento účet: 2502004684/2010. Odkaz na přehled  pohybů na účtu zde: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2502004684.

My garantujeme průhlednost darů, ověření případu a 100% předání veškerých peněz oběti tornáda.

Děkujeme všem za obrovskou vlnu solidarity, která se zvedla pro všechny zasažené obce.

Přežili, ale přišli o všechno