Jak se vede Káčerkovým

Rádi dostáváme dobré zprávy z našich nadačních rodin. Jako třeba od Káčerkových. Spokojená rodina, v níž roli tatínka převzal před několik lety nový partner, se rozrostla o syna Sebastiána. V červenci mu bude rok, a tak maminka Kateřina má sice mateřskou dovolenou, ale jakápak dovolená se třemi dětmi, že?

Naštěstí jí dvě starší děti dělají radost. Kristián, kterému zanedlouho bude 12 let, je zapálený do sportu, hraje okresní kolo ve fotbale a už posbíral několik pohárů a diplomů za nejlepšího hráče nebo nejlepšího střelce. Stíhá k tomu ještě nejen florbal ve školním družstvu, ale i karate. Je držitelem po dvou už i třetího, žlutého pásku. Kristián je prostě sportovec tělem i duší, přestože je už pět let pod léky na epilepsii. Přes různá omezení však žije na plný plyn a všichni společně s lékaři doufají, že v pubertě, kdy dochází k hormonální proměně, se jeho zdravotní problémy zlepší. I my v nadaci držíme Kristiánovi palce a těšíme se z jeho sportovních úspěchů.

Viktorka je zdravá jak řípa, a podle maminky je to neposedný a upovídaný čertík. V září půjde do první třídy, moc se těší. Je to veselé dítě, které mají ostatní rádi. Nic pro ni není problém, ráda i mamince pomáhá v domácnosti. A když jdou všichni společně tatínkovi na hřbitov, Viktorka vždycky cestou natrhá kytičky na jeho hrob a pošle mu do nebe pusu.

Jak se vede Káčerkovým
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları