Trans.eu naučí úsporné jízdě

Trans.eu Drive Green Picknick – s tímto heslem ve dnech 21. – 22. srpna proběhne speciální akce pro řidiče nákladních aut. Na největším parkovišti v Brně-Tuřanech u čerpací stanici OMV 21. 8. a v bývalé celnici v Lanžhotě 22.8.

Během akce se můžete zúčastnit bezplatného školení v oblasti úsporné jízdy na speciálním simulátoru pro nákladní auta. Na konci školení obdrží každý účastník speciální certifikát o absolvování kurzu úsporné jízdy. Během akce se řidiči dozvědí: jak snížit spotřebu paliva v nákladním autě, jak snížit škodlivé emise jako je oxid uhličitý nebo jak se bezpečně pohybovat po silnicích. Kromě praktického školení z úsporné jízd mohou účastníci akce odpovědět na otázky v interaktivním kvízu, který ověří jejich znalosti z oblasti ekologie.

Organizátoři připravili i doprovodný program se soutěžemi a občerstvením. Kromě toho se akce zúčastní i další specialisté – například technik z Barum Continental, který zdarma zkontroluje tlak v pneumatikách kamionů.  Akci doplní i preventisté z řad Policie ČR a Celní správy. Akce začíná vždy od 15 h  do 21 h. Je zaměřená na profesionální řidiče, které tým odborníků proškolí v oblasti ekonomiky, ekologie a především v bezpečném řízení vozidla. Akci pořádá Trans.eu,  Motocyklová asociace ČR a Sdružení řidičů.
Picknick  probíhá v rámci akce eco.trans.eu, která byla  na začátku července iniciovaná provozovatelem databáze Trans.eu.

Více podrobností o celé akci najdete na stránce  http://eco.trans.eu/cz

      

 

 

 

Trans.eu naučí úsporné jízdě
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları