Truck Simulator zvyšuje bezpečnost na silnici

Je nám ctí, že jedním z našich generálních partnerů se stala společnost SCS Software s.r.o. Vyvinula mimo jiné skvělé online hry (American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2), které simulují řízení kamionu na silnici. Mohou se tak stát unikátním trenažérem pro nácvik rizikových situací, který pomůže řidičům kamionů formou hry procvičit jízdu v terénu.

O simulátoru se dočtete i na serveru Seznam Zprávy: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesky-kamionovy-simulator-je-aktualne-nejprodavanejsi-pocitacovou-na-svete-74025.

Náš kolega Matěj, dispečer dopravy, jednu z nich vyzkoušel a my vám přinášíme jeho zážitek ze hry.

Euro Truck Simulator 2 očima Matěje

Hru hraji pouze na klávesnici, lepší zážitek určitě bude, když se hra bude hrát na volantu s pedály. Ve hře jsou všechny značky a většina modelů reálných tahačů, palubní desky jsou téměř stejné jako v reálných vozech, je možnost si je i dále upravovat – zvolit silnější motor, převodovku a další. Samozřejmě se dá upravovat i vizuální vzhled tahače a návěsu. V nastavení se dá nastavit chování soupravy v různých stupních stability, intenzitu brzdění, můžete si nastavit i četnost různých dopravních situací – nehody, objížďky, počasí. Celková grafika hry je velmi pěkná, nebo aspoň mně osobně se líbí. Ve hře si můžete vytvořit i vlastní firmu a zaměstnávat své řidiče.

Pořiďte si tuto hru a užijte si řízení velkého auta s nákladem, ať jste budoucí řidič kamionu nebo se vracíte k tomuto povolání s vůní dálek anebo si to užijte jen tak pro zábavu v příjemných chvílích strávených doma.

Více na www.scssoft.com/projects.

Truck Simulator zvyšuje bezpečnost na silnici
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları