Obdrželi jsme zcela mimořádný dar, nejvyšší, co jsme kdy obdrželi

Během nejtěžšího coronavirového období, kdy nevědomost o síle viru a dalším vývoji zastavovala pohyb celého obchodního světa, se začalo jednat o mimořádné podpoře právě pro naše maminky s dětmi, kterým zemřel táta při výkonu povolání, a to na půdě společnosti CUMMINS, která je největším světovým výrobcem motorů v rozsahu 55 HP – 3500 HP.  V květnu bylo rozhodnuto, že pro naše neúplné rodiny dostaneme podporu „covid 19“, zaměřenou na základní potřeby, jako zajištění jídla, léků, hygieny, domácího studia. Naše matky jsou samoživitelky a v případě ztráty zaměstnání se příjem rodiny ztenčí na úplné minimum.

Schválený dar ve výši 8 000 USD byl převeden v částce 6 955 EUR na náš eurový účet a po výhodném kurzu převeden na transparentní účet nadace. Konečná částka 184 377 Kč bude použita na příští několikaměsíční podporu celkem 31 rodin. Díky takto vysoké darované částce jsme schopni zajistit rodinám pravidelnou podporu, jako i poskytnout těm ve velmi tíživé situaci mimořádnou podporu. Již jsme přispěli například na zvýšené hygienické nároky chronicky nemocného chlapce, mamince se zdravotními problémy, která čeká na první platby invalidního důchodu a není schopna pracovat, holčičce s cukrovkou na nový telefon s aplikací hlídající hladiny glykémie a na počítač nutný ke studiu. Školní období druhého pololetí bylo velmi náročné na spojení se školou a téměř všichni se potýkají s nedostatečně funkčními tablety a počítači, které nezvládají aplikace vyžadované vyučujícími.
Doufejme, že návrat do škol v září se bude konat a snad už i za normálních podmínek.
Přejeme všem hodně zdraví a štěstí v práci a společnosti CUMMINS tímto velmi děkujeme za projevenou důvěru a silnou podporu v tíživé situaci.

Obdrželi jsme zcela mimořádný dar, nejvyšší, co jsme kdy obdrželi
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları