Podpořili nás aneb sraz Kinderkamioňáků očima pořadatelů

Ve dnech 29. – 31. července 2016 se uskutečnil v Náklu u Olomouce již třetí ročník skupinového srazu Kinderkamioňáci EU. Skupina vznikla před šesti lety na Facebooku vyloženě jako odnož již zaběhnutých kamioňáckých skupin a byla zaměřena hlavně pro řidiče dodávek. Po 6-ti letech máme 1900 oficiálních členů ze všech odvětví autodopravy.

Před třemi lety jsme udělali první oficiální skupinový sraz a od té doby stále rosteme a snažíme se tyto srazy dělat lepší, obsáhlejší a zajímavější. Letošní ročník byl jiný tím, že byl otevřen i veřejnosti a zároveň stěžejní snahou byla podpora a prezentace nadace Truck HELP, se kterou již spolupracujeme druhým rokem. Díky podpoře a pomoci našich partnerů a sponzorů jsme letos mohli udělat i tombolu, jejíž celý výtěžek v částce 13360,- Kč jsme mohli věnovat právě nadaci. V tomto případě patří velké díky právě sponzorům a partnerům, bez jejichž pomoci by to nebylo možné. Sice nás malinko potrápilo počasí, které změnilo během chvilky báječný prostor v bahnitou past především pro účastníky, kteří dorazili s kamiony. Celkem se zúčastnilo 62 přihlášených vozů z celé ČR a SK, od dodávek po kamiony.
Díky inspiraci v zahraničí náš letošní sraz poprvé zpestřila mimo jiné třeba sexy myčka, kdy bylo jistě velmi spokojeno především pánské publikum. Díky zastoupení BESIPu se podařilo také na sobotní dopoledne zajistit i speciální policejní vozidlo, které lze už nyní běžné potkávat na českých silnicích při kontrolách. Právě zde si mohli všichni účastníci s policisty popovídat a zjistit, co vše jsou s tímto vozidlem schopni kontrolovat.
Velký zájem také vzbudila ukázka zásahu hasičů při simulované autonehodě, kdy vyprošťovali zaklíněnou osobu z vozu převráceného na střechu. K vidění byly také modely RC kamionů, které vzbudily velký zájem nejen u dětí. V sobotu večer došlo k vyhlašování vítězů v sedmi kategoriích, kdy první v kategorii kamionů dostali pohár a roční předplatné Truck magazínu, které nám věnoval právě Truck magazín jako sponzorský dar. V kategorii dodávek vítězové krom poháru dostali volný vstup a registraci vozu na příští ročník Truck show Lužnice, které věnoval pan Radosta, jež se též rozhodl nás podpořit.
Večer uzavřel koncert kapely Sax rock, jejichž produkci zpestřil a zároveň symbolicky uzavřel letošní ročník krásný ohňostroj. Za skupinu Kinderkamioňáci EU patří velké díky všem zúčastněným a všem, kteří se na této akci podíleli a pomohli nám podpořit nadaci Truck HELP.

Podpořili nás aneb sraz Kinderkamioňáků očima pořadatelů
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları