Jedinému přeživšímu řidiči jsme splnili sen

Nejlepší řidič soutěže pořádané společností Renault Trucks pan Miroslav Volšička daroval svoji výhru – víkend v Maďarsku –  Nadaci Truck HELP, a ta se rozhodla ji věnovat Petru Hořejšímu, bývalému řidiči kamionu, který je po havárii upoután na invalidní vozík.

Šlo o víkend v Budapešti, jehož součástí byla i návštěva závodního okruhu Hungaroring u města Mogyoród, který nejčastěji hostí závody seriálu Formule 1 a GP2. A to byl důvod, proč nadace z přihlášených zájemců vybrala Petra Hořejšího – dobře totiž víme, že jeho životním snem bylo jednou vidět naživo vidět Formuli 1.

A tak si právě on za doprovodu manželky užil jedinečnou atmosféru závodu World Series by Renault 2012 na okruhu Hungaroring, který je nejvýše ceněný hned po formulích. Součástí víkendu bylo i společné setkání dopravců v Budapešti, sobotní prohlídka centra města a večerní plavba po Dunaji.

Děkujeme společnosti Renault Trucks za zážitek, který jsme mohli dopřát jedinému přeživšímu řidiči kamionu z naší „nadační rodiny“.

Jedinému přeživšímu řidiči jsme splnili sen