Dovolená s dětmi nadace 2011

Letošní letní pobyt nadace Truck HELP se jako každoročně konal první týden prázdnin. Tentokrát jsme vyrazili do krásného prostředí Máchova jezera. První dny byly sice deštivé, ale i přesto jsme si pobyt krásně užili. Týden byl jako vždy velmi krátký a  vzhledem k nabitému programu rychle utekl.
Projížďka parníkem,  výlet na hrad Houska, rytířská show, táborák s opékáním buřtů a v neposlední řadě i přednáška o mezilidských vztazích a o drogách, které jsme obdrželi sponzorským darem od společnosti Business Success, to vše nám naplnilo společnou dovolenou, na kterou se celý rok rodiny těší.
Nezapomněli jsme také pro děti připravit Velkou pirátskou soutěž o poklad, ve které se hrálo o hodnotné ceny pro outdoorové aktivity zn. HUSKY (stan, spacáky, karimatky). Hojně jsme také využívali bazén u hotelu, který byl vyhřívaný a ve kterém jsme si užívali vodní radovánky. Některé děti nadace nám již odrostly a letošním pobytem jejich celkové působení v nadaci končí. Proto se letošní rozlučkový karneval neobešel bez patřičných slziček. Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří se podíleli na realizaci letního pobytu a také  našim sponzorům.
Velké díky patří panu Hájkovi ze společnosti Hájek Bussi, který nám zapůjčil autobus a dokonce nás osobně odvezl na Máchovo jezero a zpět. Už nyní se těšíme na další setkání v příštím roce.

[nggallery id=26]

Dovolená s dětmi nadace 2011