Akce Pošli pohled, potěšíš a pomůžeš nám vynesla 38.800,- Kč

Na marketingovém oddělení společnosti SG Equipment Finance přišli s výjimečným nápadem. Proč nespojit podporu dobré věci s aktivním zapojením zaměstnanců? Pošli pohled, potěšíš a pomůžeš nebo-li čtyři „P“ je akce, která trvala od prosince 2018 do konce listopadu 2019.

Spočívala v tom, že kolegové z této společnosti si posílali navzájem pohledy z dovolených. Za každý takto doručený pohled se společnost rozhodla vyplatit částku 200,- Kč nadaci Truck HELP. Společnost SG si vyhrazovala právo ukončit akci při dosažení maximální částky 30.000,- Kč. To se nakonec nestalo a v pátek 6. prosince 2019 nám byl za účasti zaměstnanců předán šek na částku 38.800,- Kč. Akce se setkala i s velkým nadšením u zaměstnanců, naše činnost je zaujala a na další rok vyhlásí akci znovu. Děkujeme všem, kteří se zapojili, nejen zaměstnancům, ale vedení společnosti, že se nás rozhodla podpořit.

Popisek k fotce: K předání šeku došlo v sídle společnosti SG. Zleva: Zdeněk Kejval, Tereza Vítová, Reinhold Knödl, Petr Němec.

Akce Pošli pohled, potěšíš a pomůžeš nám vynesla 38.800,- Kč
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları