Někdy nestačí jen poslat peníze…

Jednou z neúplných rodin, která se potýká s finančními problémy, je otec Marcel Šimandl se synem. Řidič kamionu přežil svoji smrt před 15 lety, kdy ho při přecházení silnice srazilo osobní auto. Stalo se tak při výkonu povolání, přecházel do areálu firmy. S manželkou se po nehodě rozešli, syna Marcela mu nechala v péči. Ač došlo k vyrovnání z nehody a pan Šimandl získal nějaké odškodnění, je to takový dobrák, že pomohl své rodině a příbuzným, ale v jeho nouzi se k němu otočili zády. Žije pouze z invalidního důchodu třetího stupně, získat práci se snažil získat, ale je to velmi těžké. Vždy se jim snažíme pomoci i nad rámec běžných pravidelných příspěvků, nyní jsme se rozhodli vzít je na nákup oblečení, které 14tiletý Marcel potřebuje každých pár měsíců větší. Slovo dalo slovo a během pár dnů od telefonátu přijeli společně do Prahy a v obchodním centru na Chodově jsme v předvánoční atmosféře oběhli pár obchodů a pomohli Marcelovi s výběrem. Má rád značku New Yorker, tam jsme sehnali zimní bundu, trička, mikinu, dále jsme pořídili zimní boty a pásek a kalhoty a sportovní kalhoty.. Velkou radost měli nejen oba Marcelové, ale i my, že se nám to takto podařilo rychle vyřídit. Celkem nás nákup vyšel na 11 900 Kč a jsme rádi, že jsme takto mohli pomoct. Pokud i vám není jejich osud lhostejný, můžete poslat přímo pro ně dar na transparentní účet nadace Truck HELP, č.ú. 1399088001/5500 a pokud do textu uvedete „pro Šimandlovi“, tak všechny částky nad 300 Kč ihned převedeme na jejich účet.

Děkujeme všem našim podporovatelům, přispěvovatelům, dárcům a přátelům našich rodin za neutuchající podporu. Přejeme vám krásné a veselé Vánoce a šťastný nový rok 2023!

Tým nadace: Eva Nováková, Ladislav Novák, Tereza Vítová, Vladislava Vítová, Miloslav Vít

Někdy nestačí jen poslat peníze…