ARGMAN sraz 5.-7.8.2022

První srpnový víkend jsme se již tradičně zúčastnili Argman srazu v Holýšově u Plzně, kde se konalo již 8. setkání fanoušků naleštěných mnohatunových krasavců. Opět jsem neočekávala nic jiného než perfektně připravený a zorganizovaný sraz nadšenců kamionů a všeho kolem toho. A jak si jistě dokážete představit, sraz opět nezklamal a se vší parádou se ukázal opět jako perfektní a nebojím se říci, že nejlepší sraz tohoto léta. A právě proto se tohoto srazu neúčastní jen řidiči s rodinami od Argmanů, ale sraz od srazu i více a více ostatních kamionů a přátel z branže. Svou velikostí již dávno předčil a strčil do kapsy ostatní menší srazy v ČR.

Tentokráte se dorazilo pochlubit se svými opět precizně naleštěnými miláčky něco kolem 100 řidičů profíků a areál praskal ve švech. Pohoštění pro tolik lidí v zázemí areálu již tradičně a se svou profesionalitou nabízelo nepřeberné množství pochutin a každý si mohl vybrat, na co měl chuť. Alko, nealko, osvěžující drinky anebo káva a skvělé zákusky jsou již běžným standardem této show. A proč show, nejenže jsme se mohli pokochat krásou všech těch dopravních obrů na kolech, ale opět dorazila skupina sportovních dřevorubců a ti předváděli s neuvěřitelnou lehkostí své umění s motorovými pilami a sekerami, až se dech tajil a třísky lítaly. Bylo vidět, že to mají takříkajíc v ruce a nemůžeme se divit, že tito chlapi, ale i drsná děvčata, dosahují výborných výsledků i na mezinárodní sportovní scéně ve svém oboru.

Náš TRUCK HELP nadační stánek ale také nezahálel, balónky se dětem nafukovaly ve frekvenci jeden za minutu a nadační zboží na podporu dětí z nadace mizelo takovým tempem, že jsme nestačili skoro doplňovat, za což Vám všem, kdo jste nás podpořili, ze srdce děkuji. Kolega pomáhal i s moderováním celé akce, tak jak někteří Ládíka již poznali, užili jsme si plno srandy. Prodejem zboží si tentokráte Nadace odvážela částku 20.593,- Kč , ke které přidal pan Argman svých 15.000,- Kč jakožto dopravní firma, takže celkem pro naše dětičky z Nadace přivážíme celkový příspěvek ve výši 35.593,- Kč! Mnohokrát ještě jednou děkujeme všem těmto přispěvovatelům a panu Argmanovi zvlášť, nejen za finanční dar, ale hlavně za pozvání a vřelé přijetí do Argman family, které se již cítíme být tak nějak součástí. A tak asi není tajemstvím, že na další ročník tohoto neuvěřitelně příjemného a pohodového srazu se už moc těšíme a rádi s pozváním dorazíme opět s naším stánkem, dobrou náladou a i s tím širokým úsměvem, který nám zůstal doteď ve tváři. Jen tak dále a za rok moc rádi opět na shledanou! 

Eva Nováková

ARGMAN sraz 5.-7.8.2022
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları