Konečně zase můžeme k moři

Hurá hurá hurá! Podařilo se nám vyjednat pobyt v Residenci Il Girasole, kterou jsme měli předplacenou z roku 2019, v požadovaném termínu 1. – 9. července 2022.
 Odjíždíme v poslední školní den, dětičky si vyzvednou vysvědčení, které bude určitě úžasné, a večer sedáme v Praze do autobusu a jedeme na cestu dlouhou 1300 km za vyhřátými plážemi, teplým mořem a italskou kuchyní. 
Vyjíždíme o den dřív, protože společnosti IVECO, jakožto partner FERRARI, nám vyřídil návštěvu továrny v Maranellu, což je přímo po cestě! Do továrny nemá přístup veřejnost, tak jsme moc rádi za takovou životní příležitost a moc se těšíme. 
Pobyt v Itálii na Alba Adriatica jsme řešili během února, za stávajících podmínek “covid”, proto se přihlásilo méně rodin a po rozvolnění už nebyly volné apartmány. Nicméně i tak obsazujeme 11 apartmánů o celkovém počtu 50 osob. Dopravu máme opět zajištěnou panem Soukupem ze SolBus Service, za náklady na cestu. Bez něj bychom nebyli schopni zahraniční dovolenou realizovat, mockrát mu za to děkujeme. 
Dlouho nám také trvalo rozhodování, zda dokážeme zaplatit a vůbec sehnat společné večeře, které tentokrát nejsou v residenci, ale dohodnuté v restauraci na pláži. Díky Láďo! Společné večeře jsou pro nás moc důležité, je to ten nejlepší čas na popovídání s příjemnou večerní atmosférou a zapomenutí nebo odlehčení starostí, které tyto rodiny provázejí. 
Protože částka za ně je o 60% vyšší než naposledy, budeme rádi, když nám přispějete na tento účel, nebo i na nějaký jiný – na pravidelné měsíční příspěvky, mimořádné podpory v nouzi, na odměny za vysvědčení nebo vánoční dárky.
Děkujeme a buďte s námi! Fotky a soutěže budou následovat, sledujte facebook.
Konečně zase můžeme k moři
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları