Tragická nehoda mladého tatínka

Rodina Svíčkových ještě s tatínkem
Rodina Svíčkových ještě s tatínkem

Začátkem roku se na nás obrátil zakládající partner nadace, pan Žižák, importér návěsové techniky Schmitz a prodejce celé produktové řady Mercedes-Benz, s žádostí o pomoc při podpoře pozůstalé rodiny jeho zaměstnance.

V lednu došlo k tragické nehodě automechanika Lukáše Svíčky, kterému při opravě svého vozu doma selhal hever a auto na něj spadlo. Manželka Andrea ho našla po nějaké době už bez známek života. Pro mladou ženu s malými dětmi, s tříletým synem Lucasem a šestiletou dcerou Isabellou, to byl nepředstavitelný šok a náhlá ztráta.

Lukáš u nás pracoval 15 let, byl jedním z našich nejlepších automechaniků, skvělý kolega a pro mnohé hlavně kamarád, rádi bychom tuto velmi smutnou situaci jeho rodině trochu usnadnili alespoň finančně.

Pan Žižák se na nás obrátil, zda bychom mohli otevřít účet pro finanční dary pro tuto rodinu. Ten se nám podařil zprovoznit během jednoho dne a brzy tam začaly přicházet nemalé částky od kolegů, známých i velká podpora od zaměstnavatele. Ve světle nastalé války na Ukrajině za rodinu Svíčkovu velmi děkujeme všem, kteří jim takto pomohli.

Sbírku plánujeme uzavřít 30. června a následně odeslat celou částku rodině.

Pokud vás tento tragický příběh zaujal a chtěli byste této rodině pomoci, můžete poslat libovolný příspěvek na transparentní účet u Fio banky (bez poplatků), č. ú. 210 210 3261/2010. Odkaz zde: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2102103261

Tragická nehoda mladého tatínka
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları