Renault Trucks odměnil děti mimořádným dárkem za jejich vysvědčení

Značka Renault Trucks ČR, dlouholetý partner Nadace Truck HELP, nabídl letos další podporu pro děti, které přišly o tátu při výkonu povolání řidiče kamionu. Vedle pravidelného ročního příspěvku se tato mimořádná podpora týkala ocenění dětí nad 12 let s nejlepším studijním prospěchem v ulplynulém školním roce .

Byli vybráni: Natálka Fialová, 17tiletá studentka hotelové školy, která letos s námi nemohla být na letním pobytu z důvodu stáže na Kypru a školní rok zakončila s průměrem 1,06, dále Martina Chramostová, letos 18tiletá studentka SOU kadeřnického, jejíž průměr známek na konci roku 2020/2021 byl 1,50, a nakonec 14tiletý Filip Opelka s průměrem známek 1,13.

Tyto děti s maminkami přijely do Čestlic u Prahy, do sídla Renault Trucks ČR, aby si osobně převzaly krásný dárek – nový mobilní telefon Samsung Galaxy A32  společně s power bankou na snadnější dobíjení. Dárky dětem předala paní Veronika Mašková Hrušková, HR ředitelka Renault Trucks ČR. U příjemného a veselého setkání chyběla jen rodina Chramostova, která se omluvila z důvodu nemoci. Dárky jim následně dodají osobně zástupci Nadace Truck HELP. Značce Renault Trucks, panu řediteli a marketingovému oddělení, jménem rodin bychom velmi rádi poděkovali za skvělý nápad a další motivaci dětí ke studiu.

Renault Trucks odměnil děti mimořádným dárkem za jejich vysvědčení
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları