Opět vydařený truckerský sraz nejen pro řidiče firmy Argman

Již 7. ročník Argman srazu se tradičně konal v areálu dopravní firmy Argman v Holýšově u Plzně, a to o víkendu 6. – 8. srpna 2021. Pořadatelem je pan majitel Jan Argman a vítáni jsou nejen řidiči této společnosti, ale i kolegové řidiči z jiných dopravních firem.
Návštěvníci jistě ocenili skvěle nabitý program a různé soutěže, vše se skvělým moderátorským a hudebním doprovodem od Banyho. Největší úspěch sklidila dřevorubecká show se zapojením diváků. Atmosféru truckerského života a lásku k němu dotvářely krásně naleštěné a osvícené kamiony. Jídlo bylo jako vždy výborné a drinky osvěžující. Počasí až na pár dešťových přeháněk bylo velice příjemné a nálada naprosto úžasná. Prodejem nadačního zboží a dobrovolných příspěvků přibylo do Nadace Truck HELP neuvěřitelných 22.885 Kč! Děkujeme všem přispěvovatelům a panu Argmanovi, že jsme se mohli této skvělé akce zúčastnit. Navíc velice děkujeme za finanční dar ze strany firmy, částku 15.000 Kč, kterou oproti loňským ročníkům pan Argman navýšil. Těšíme se zase za rok!
Opět vydařený truckerský sraz nejen pro řidiče firmy Argman