Letošní dovolenou jsme strávili v Čechách

První týden prázdnin se tradičně nese v duchu společné dovolené nadace Truck HELP. Děti i maminky se na sebe těší po celý rok, my na ně také. Loni jsme museli pobyt v Itálii zrušit, letos v květnu také, pandemická situace se nevyvíjela dobře. Proto jsme se rozhodli zkusit zajistit pobyt v Čechách a to se nám nakonec povedlo! Od 3. července do 10. července jsme strávili celých 7 nocí v Aquapalace hotelu v Průhonicích – Čestlicích, na který navazuje jeden z nejrozsáhlejších aquaparků v Evropě.

Pro děti to byl splněný sen, pro maminky, protože většina dětí byla ve věku 13+, také. Aquapark znaly během chvíle dopodrobna, kde je jaká skluzavka, tobogán, vyhřátý bazén, vlnobití. V pondělí jsme díky SolBusu a partnerům Vláďovi Soukupovi s Jitkou Dopirákovou jeli na výlet do pražské ZOO, ve středu na Karlštejn. V ostatních dnech si rodiny buďto užívaly aquaparku nebo si zašly nakoupit do obchodních center, vyjely do OC Chodov, zašly do Dendrologické zahrady a také i do Průhonického parku. Vyžití pro všechny bylo nakonec veliké a každý si našel svoji oblíbenou činnost. U společné večeře na hotelu jsme probrali prožitý den a plánovali další zážitky.
Cena za takový pobyt byla vyšší skoro o třetinu než pobyt u moře, ale vzhledem k loňské absenci dovolené se to z rozpočtu nadace podařilo realizovat. Děkujeme všem partnerům a přispěvovatelům, kteří nás v této době dále podporují a umožňují nám působit radost dětí i maminek. Jejich smích (i závěrečný pláč při loučení) je ta největší odměna, kterou za naši práci můžeme dostat. Za 350 dní spolu!!!

Díky celému organizačnímu týmu z Nadace Truck HELP, kteří po celý rok usilovně pracují na chodu nadace bez jakéhokoli nároku na plat. Všichni to dělají ze srdce pro dětičky z Nadace Truck HELP.

Jmenovitě:
Terka a Míla, Evička, Láďa, Vlaďka a Marek

Letošní dovolenou jsme strávili v Čechách
Přesunout se na začátek
academy turkeydershane ankara dershane fiyatları