Truck May Day aneb nové setkání truckerů v Liberci

Květnový truckový den bude! Změnil místo konání i organizační tým, a návštěvníci se mají opravdu na co těšit. Akce se uskuteční během víkendu 10.-12. 5.

Posledních pět let se na letišti u Mnichova Hradiště vždy v květnu konala akce Kamion Show, která si za dobu své existence vybudovala pevné místo v kalendáři nejen profesionálních truckerů, ale i všech příznivců kamionů.

V letošním roce byla ale tradice květnových setkání v ohrožení, jelikož dosavadní hlavní patron akce upustil od záměru uspořádat 6. ročník. Původní organizátorský tým této akce proto začal usilovně hledat nového partnera a kolegu do pořadatelského týmu. A i díky iniciativě některých z dosavadních účastníků se podařilo rozšířit organizační tandem Hubáčková-Fejgl o další posilu, velice agilní a schopnou, o Tomáše Resla.

Na víkend 10.-12.května 2013 je tedy připravena akce s jménem Truck May Day. Novým domovem této akci se stane areál pivovaru Konrad v liberecké čtvrti Vratislavice, kde organizátoři připraví zajímavý zábavný program, samozřejmě včetně oblíbené spanilé jízdy či volby nejhezčích vozidel v několika kategoriích. Zkrátka to bude přesně podle názvu „květnový truckový den“. A bude tam i Nadace Truck HELP se svým stánkem, zastavte se se u nás, těšíme se.
Veškeré další informace najdete později na truck-forum.cz, na facebooku  či na webových stránkách www.truckmayday.cz , které  se právě dokončují.

 

 

truck may day plakat

 

Truck May Day aneb nové setkání truckerů v Liberci
Přesunout se na začátek